StoerinWonen

Rijksweg 161
9423 PC Hoogersmilde
Midden-Drenthe

Contact: Ina Venema
Website: https://www.stoerinwonen.nl/
Email: info@stoerinwonen.nl

Bedrijfsactiviteiten

Houtgemaakt Stoer in Wonen is gezellige woon- kadowinkel achter in de boerderij. De stijl stoer, puur en uniek zie je in de hele winkel terug. Deze eigen stijl wordt extra benadrukt door de meubels van Houtgemaakt, deze worden door de beide zussen zelf ontworpen en vervaardigd. Dit kan een salontafel of een industriële tafel zijn maar ook een bed of een tv-meubel op maat. Samen met sfeervolle woonaccessoires, zoals stoere lampen, oude landkaarten en andere trendy producten ontstaat een uniek concept.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u natuurlijk de gezellige winkel bezoeken, zeker de moeite waard. Maar deze dag zal ook vooral in het teken staan van de maatwerk meubels van HOUTGEMAAKT. Aan de hand van voorbeelden in de winkel, zoals bijvoorbeeld een boomstamtafel, een tv-meubel een industriële X-poot tafel, stoere salontafels, etc, laten wij zien wat er allemaal in maatwerk mogelijk is.

Bent al lang op zoek naar dat ene kastje of tafel met een bepaalde maat, of een passend tv-meubel? kom dan langs bij Stoer in Wonen op de Open Bedrijvendag, wij geven u alle informatie! Wij geven ook interieur- en kleuradvies, neemt u gerust foto’s mee dan geven wij u vrijblijvend advies en vertellen wij u de mogelijkheden. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Rijksweg 161
9423 PC Hoogersmilde