Abiant Beilen

Ossebroeken 16
9411 VR Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Erik Kramer
Website: http://abiant.nl
Email: ekramer@abiant.nl
Telefoon: 0593 - 728000

Bedrijfsactiviteiten

Abiant Uitzendgroep is actief in uitzenden, detachering en payrolling. Abiant werkt met gedreven aanpakkers en vaklieden in de branches: groenvoorziening, GWW-infra, bouw, techniek, productie, industrie, transport en logistiek en in de afvalverwerking. Abiant is een betrouwbare en betrokken uitzender die staat voor goed werkgeverschap en een daadkrachtige maar realistische werkwijze.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Abiant informeert bezoekers van de Open Bedrijvendag middels een uitgebreid vacatureoverzicht over de lokale werkgelegenheid. Daarnaast praat het Abiant-team bezoekers graag bij over de diverse ontwikkelingen in de veelzijdige Drentse arbeidsmarkt. Werkzoekenden kunnen zich uiteraard ook inschrijven en middels een prijsvraag maken bezoekers kans op een VIP-arrangement bij FC Groningen!

Omdat Abiant graag kennis en contacten met mensen deelt. Kennis over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving en contacten in het lokale bedrijfsleven. Maar vooral omdat het Abiant-team u graag aan een (nieuwe) baan helpt!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen