De Verwende Ski

Wilhelminastraat 17
9431BA WESTERBORK
Midden-Drenthe

Contact: Edwin Stort
Email: edwin@deverwendeski.nl
Telefoon: 06-28836553

Bedrijfsactiviteiten

Ski’s en snowboards worden verwend bij De Verwende Ski. En dat is geen overbodige luxe. Als skileraar weet ik (Edwin Stort) als geen ander hoe belangrijk je materiaal is om goed te kunnen skiën en snowboarden. Ter voorbereiding op de wintersport breng ik zowel ski’s als snowboards in topconditie. Ik wax en slijp ze met de hand en lever maatwerk. De stalen zijkanten worden met verschillende slijphoeken precies afgestemd op jouw wintersportervaring: beginnend, recreatief of wedstrijdniveau. Met de juiste wax glijden je ski’s of snowboard vervolgens weer fantastisch op indoor/outdoor sneeuw of nylonbanen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Bij De Verwende Ski is de wintersport al begonnen. Om 13.00 uur en 14.00 uur vertel en demonstreer ik wat je zelf kunt doen aan het onderhouden van je ski’s of snowboard. En welk onderhoud je beter kunt uitbesteden aan de vakman. Terwijl je handige tips krijgt aangereikt, kun je genieten van een warme chocomelk of Glühwein.

Wintersport is een feestje en met een goede voorbereiding kun je je er nog meer op verheugen. Als je op de Open Bedrijvendag je naam achterlaat en in november je ski’s of snowboard brengt, ontvang je een leuke en handige verrassing.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Wilhelminastraat 17
9431BA WESTERBORK