Praktijk VitaMien

Wilhelminastraat 17
9431BA WESTERBORK
Midden-Drenthe

Contact: Natalie Stort-Achterberg
Website: http://www.praktijkvitamien.nl
Email: natalie@praktijkvitamien.nl
Telefoon: 06-50626627

Bedrijfsactiviteiten

Bij Praktijk VitaMien kunnen kinderen en jongeren terecht, evenals de volwassenen die hen begeleiden. Met MatriXcoaching, hypnotherapie of NLP begeleid ik (Natalie Stort-Achterberg) je als je vastloopt. Dit kan gaan over leerproblemen, angsten, pesten, trauma’s, eigenlijk alles waar je last van hebt en zelf niet uitkomt. Het mooie is dat je dan meteen leert hoe je zelf handiger met je emoties kunt omgaan of hoe je beter alles kunt onthouden. Ben je een ouder, leerkracht of sportcoach? Dan heb je een mega- belangrijke rol in het leven van kinderen en jongeren. Als jij niet goed in je vel zit, last hebt van emoties, overbelasting, burn-out, stress, depressie, snelle irritatie, moeite met grenzen stellen of noem maar op, dan heeft dat direct invloed op je kind of de klas. Zorg dat je in balans komt, oude belemmeringen opruimt en je hoofd tot rust brengt. In mijn praktijk in Westerbork bied ik individuele coaching en therapie aan kinderen en volwassenen. Voor de groepstrainingen ‘Rust in je hoofd’, ‘Makkelijker leren’ en ‘Emoties de baas’ kom ik naar jullie locatie. Met deze training ervaar je als volwassene zelf hoe het werkt en krijg je inzicht hoe je de kinderen kunt begeleiden.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Ik nodig je uit in mijn Praktijk VitaMien waar je op deze dag mag tekenen wat er allemaal in jouw hoofd zit en gebeurt. En hoe jouw meest ideale hoofd eruit ziet. En nee, dit is niet alleen voor kinderen! Je mag natuurlijk ook gewoon vragen stellen of luisteren. Ik vertel van alles over de MatriXmethode waarmee je je hoofd kunt opruimen. Verras jezelf met wat je ontdekt over jouw hoofd!

Lager kan de drempel niet om een kijkje te nemen achter de deur van mijn praktijk. Speels, luchtig en met humor kun je ontdekken wat coaching en therapie voor jou en/of je kind kan doen. En neem maar van mij aan: iedereen heeft wel ergens last van, je bent niet de enige. Maar ook als je nergens last van hebt, kun je nieuwsgierig zijn naar hoe je je hoofd kunt beleven en hoe je zelf rust kunt creëren. De Open Bedrijvendag is hiervoor de ideale gelegenheid.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Wilhelminastraat 17
9431BA WESTERBORK