BSR-Beilen

Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Thea Giethoorn
Website: http://www.bsrbeilen.nl
Email: info@bsrbeilen.nl
Telefoon: 0644299240

Bedrijfsactiviteiten

Sinds 2011 geef ik Body Stress Release (BSR) behandelingen in mijn praktijk te Beilen. Door het geven van lichte handmatige drukimpulsen die je lichaam stimuleren /uitnodigen om teveel opgebouwde en vastgezette spierspanning (Body Stress) los te laten (Release), kunnen blokkades worden opgeheven, zodat klachten verdwijnen en energie weer kan stromen. Met succes heb ik zowel volwassenen als kinderen behandeld met klachten als bv: Nek- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine, gevolgen van whiplash, rugklachten, hernia, onrustige benen, maagzuur, huilbaby, bedplassen etc. etc. Sinds 2015 bied ik als Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut onder anderen ook Vergevingssessies. Onverwerkte emoties, schuldgevoel en wrok werken als een sluipend gif op ons in, blokkeren en belasten ons energiesysteem. Door vergeving vindt een energetische reiniging plaats. Energie kan weer stromen en wrok, onverwerkte emoties en schuldgevoel maken plaats voor liefde. Voor meer info en klantervaringen zie website: www.bsrbeilen.nl

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Graag geef ik informatie, beantwoord ik vragen, laat ik u kennis maken met behandelmogelijkheden die u misschien nog onbekend zijn. Maak kennis met mijn (specifiek voor BSR) zeer toegankelijke behandelbank.

Weet en verken welke prachtige behandelmethoden er zijn. Je situatie kan er een zijn van kort geleden opgetreden ongemak of reeds lang bestaande klachten. Het is ook mogelijk dat een sluipend proces nu pas opvalt of hindert, omdat “gewenning” een grens heeft bereikt. Ik ga niet uit van de gedachte “leer er maar mee leven”, “klachten zullen wel tussen de oren zitten” of “ouderdom speelt wellicht parten”. Integendeel! Mocht er “drempelvrees” zijn dan is er nu de gelegenheid om nader kennis te maken. Van Harte Welkom!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen