Katoele Subsidie Experts

Noordveen, 1
9412 AG Beilen
Midden-Drenthe

Contact: J.M. Katoele
Website: http://www.subsidie-experts.nl
Email: info@subsidie-experts.nl
Telefoon: 0593820222

Bedrijfsactiviteiten

Katoele Subsidie Experts kijkt verder dan de rest. Onze subsidie-experts zijn creatieve denkers met kennis van veel vakgebieden, een goed overzicht van de mogelijkheden in subsidieland en een uitgebreid netwerk. Ons uitgangspunt is dat subsidie een middel is om een doel te bereiken, en geen doel op zich. Samenwerken met Katoele Subsidie Experts betekent voor u als ondernemer dat we in de eerste plaats proactief met u mee denken. Daarnaast nemen we u het hele subsidieproces uit handen: van projectidee tot aanvraag, en van aanvraag tot eindverantwoording aan de subsidiegever. Zodat u zich op uw core-business kunt richten, maar ondertussen geen subsidiekansen mist.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag hebben wij een inloopspreekuur waar u zich voor op kan geven. U kunt onze experts dan alles vragen op subsidie gebied.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van de mogelijkheden op het gebied van subsidies. De Open Bedrijvendag biedt u de mogelijkheid om te bekijken wat er voor u allemaal mogelijk is.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Noordveen, 1
9412 AG Beilen