Vitalia Beauty & Wellness

Hoofdstraat 5b
9431 ME Westerbork
Midden-Drenthe

Contact: Renate van Dop
Website: http://www.vitaliabeauty.nl
Email: Info@vitaliabeauty.nl
Telefoon: 0611457965

Bedrijfsactiviteiten

Vitalia Beauty & Wellness is een wellness plein in Drentse stijl. We richten ons op mannen en vrouwen waarbij ontspanning en vitaal zijn de hoofddoelen zijn. De combinatie van de Drentse lucht en de exclusieve huidsverzorgingsproducten van Medex zullen u in relaxte sferen brengen. Vitalia heeft verschillende soorten gezichtsbehandelingen afgestemd op het huidtype. Naast gezichtsbehandelingen verzorgen wij ook lichaamsbehandelingen in de vorm van massages, lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking. Nieuw is ons drentse kleisrubritueel voor 2 en de hammam- behandelingen en alles is in duobehandeling mogelijk. Er is ook nog een extra multifunctionele salon voor (make-up) workshops, kinder en tienerfeestjes. Het compleet nieuwe wellnessplein beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad, dompelbad. Op het dak is een prachtig dakterras gerealiseerd waar men volledig beschut kan genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en kerktoren. Op het dakterras of in onze relaxruimte kan men heerlijk ontspannen na een verkwikkende saunasessie of genieten van een lekker hapje en drankje. Het sauna plein kan ook prive afgehuurd worden, vanaf 6 betalende personen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open bedrijvendag laten wij door middel van een ledframe met foto's zien wat wij doen binnen ons bedrijf, de specifiekere behandelingen zoals hammam, Drents kleisrubritueel en Tibetaanse massage zullen we toelichten. Voor het goede doel "de Prinses Margriet manege" gaan wij die dag wenkbrauwen epileren en handmassages geven en zullen wij ook een aantal cadeaubonnen verloten.

-Wist u dat u ook naar de sauna in Westerbork kan en dat het u geen hele dag hoeft te kosten, een dagdeel vanaf €17,50 - Wist u dat u ook met z'n 2en een behandeling tegelijk kan afnemen? - Weet u hoe een hammam, Drents kleiscrubritueel of Tibetaanse massage wordt gegeven. - Kom lekker u handen laten masseren met de handcreme van Medex of u wenkbrauwen epileren, allemaal voor het goede doel "de prinses Margriet manege in Westerbork.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG BEILEN