Autobedrijf de Westerd

De Westerd 15
9321 AJ Peize
Noordenveld

Contact: Danny Kregel
Website: http://www.dewesterd.nl
Email: info@dewesterd.nl
Telefoon: 0505033822

Bedrijfsactiviteiten

Al vanaf 1984 is Autobedrijf de Westerd te vinden in Peize. Door meer dan 30 jaar ervaring verstaan wij ons vak. Wij zijn een bekend begrip in Peize en Groningen. Voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan met ons team van vier man voor u klaar. Wij zijn een merkonafhankelijk universeel autobedrijf. Hierdoor kunt u met elke auto bij ons terecht. Al jaren lang zijn wij aangesloten bij Bosch. Waren we vroeger Bosch Formule Auto, nu is dit alweer een tijd bekend als Bosch Car Service. Door onze samenwerking met Bosch zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u van old timer tot nieuwe auto verder helpen. Ook zijn wij actief in het restaureren van auto’s. Wij beschikken over een eigen spuiterij en een extra ruime werkplaats om aan grote projecten te kunnen werken

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u bij ons kijken wat er nou eigenlijk allemaal gebeurt wanneer u uw auto naar de garage brengt. Een kijkje achter de schermen tijdens onderhoud van een auto, het verwisselen van een band op een velg, het uitbalanceren van een wiel, maar ook schade-herstel werkzaamheden.

Heeft u altijd al willen weten waarom een auto onderhoud nodig heeft of wat er gebeurt wanneer u uw auto naar de garage brengt? Of wilt u gewoon gezellig onze oldtimers of occasions bewonderen? Km gezellig langs bij Autobedrijf de Westerd !

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

De Westerd 15
9321 AJ Peize