partyservice freekalbertema

Havenstraat 9
9321 DA Peize
Noordenveld

Contact: Gieneke
Website: http://www.freerkalbertema.nl
Email: administratie@freerkalbertema.nl
Telefoon: 0505034507

Bedrijfsactiviteiten

Partyservice en banketbakkerij Freerk Albertema is specialist party-catering in de breedste zin van het woord. Onze banketbakkers maken gebak, taarten en banket in elk gewenst thema en vallen bijna jaarlijks in de prijzen met hun producten. De slager binnen ons bedrijf streeft naar overheerlijke barbecues en de lekkerste (droge) worstsoorten. En de keuken maakt de lekkerste hapjes, buffetten en belegde broodjes. Maar ook onze verhuur afdeling is zeer uitgebreid.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open bedrijvendag mag u kijken in onze keuken en laten we u zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn van ons bedrijf. U ziet onze bakker aan het werk. We presenteren ook ons feestdagen assortiment vanuit de bakkerij. Uiteraard is onze keuken ook gewoon aan het werk. We toveren een gedeelte van ons magazijn om tot een sfeervol terras om u ook hier de mogelijkheden te laten zien van onze verhuur afdeling.

Onze medewerkers leiden u graag rond in onze wereld en zullen u uitleg geven van alle mogelijkheden. We laten zien dat we werken voor de zakelijke en de particuliere markt. Dus iedereen is welkom en natuurlijk kunt u proeven van onze overheerlijke producten.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Havenstraat 9
9321 DA Peize